Leren & werken

Bij Foresco bieden we graag ruimte aan mensen die bij ons het vak willen leren. We hebben volop mogelijkheden als je een BBL- of BOL-opleiding wilt doen bij ons.

foresco-dongen-monteurs-origineel-voor-social-media-29.jpg

ONTDEK JE MOGELIJKHEDEN

Foresco wordt gezien als een sociale werkgever, waar je veel kunt leren. Zeker als je affiniteit of interesse hebt in een productie- of logistieke omgeving. Wij denken bijvoorbeeld aan leerlingen mechanisch of elektrisch monteur en leerlingen in een logistieke opleiding. Ook op het bedrijfsbureau zijn er mogelijkheden.

beneluxkaart4-3.jpg

SAMEN ÉÉN FORESCO

Als er iets centraal staat bij Foresco, dan is het wel dat we het samen willen doen als één team. Die collegialiteit voel je binnen en tussen al onze vestigingen. We staan klaar voor elkaar en we helpen elkaar. Een fijne werksfeer vormt onze gezamenlijke basis. En die is heel belangrijk, vooral ook omdat we blijven investeren en blijven groeien. Samen zijn we één team!

HELEMAAL OP JE PLEK

Je werkzaamheden liggen binnen het vakgebied van je opleiding. Dus wat je leert in de praktijk kun je direct in je studie gebruiken en andersom. Heel direct en praktisch dus. Je werkt altijd samen met een ervaren Foresco-collega uit je vakgebied. Dat kan heel leerzaam zijn! Het is goed denkbaar dat je bij ons je diploma haalt en blijft werken als het je bevalt. We vinden zeker een passende functie voor je! Goed om te weten: voor BOL-stages krijg je een stageovereenkomst en we betalen een stagevergoeding. In een BBL-traject krijg je een betaald dienstverband met Foresco.

ONZE CULTUUR

Een goede werksfeer, dat vinden we erg belangrijk. Samen willen we werken aan een duurzame toekomst. Samen met jou. En onze groeiambities staan daarbij centraal. Als duidelijke stip op de horizon. Ons doel voor jou? Dat je trots bent en tegen iedereen vertelt dat je bij Foresco werkt.

Samen werken aan de toekomst?

Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Foresco? Neem dan contact met ons op als je meer wilt weten.

We maken graag kennis met je!

geranimo-qzgn45hsen0-unsplash.jpg