beneluxkaart4-5[1].jpg

BETROUWBARE PARTNER, ZORGZAME WERKGEVER

Werken bij Foresco betekent aan de slag gaan bij een internationaal bedrijf dat een betrouwbare partner voor klanten is én een zorgzame werkgever voor medewerkers. Wij doen er alles aan om het meest gerespecteerde bedrijf in onze branche te zijn en daarbij zetten we fors in op duurzaamheid.

GROEI MET ONS MEE

Samen werken we aan een duurzame toekomst. Met flinke groeiambities als stip op de horizon. Daarom bouwen we verder aan een ijzersterk team van vakmensen. Daarvan kun jij onderdeel worden. Pak je kans en groei mee met onze ambities en prestaties. Innovatie en vooruitstrevendheid staan hierin centraal. We willen niet alleen de beste leverancier en partner van klanten zijn, maar ook de beste werkgever van de Benelux binnen onze branche. Ons doel is jou een inspirerende werkplek bieden, zodat jij met trots vertelt dat je bij Foresco werkt.

foresco-1600x1600-42.jpg

DUURZAAMHEID, EEN BELANGRIJK SPEERPUNT

Vele tienduizenden nieuw geproduceerde pallets en gerepareerde pallets per dag en tienduizenden vierkante meter houten verpakkingen per dag. Groei is een belangrijk speerpunt van Foresco. Niet alleen in omvang, maar zeker ook in duurzaamheid. Onze houten pallets en verpakkingen zijn een prachtig voorbeeld van circulair werken. En met onze gebruikte pallets zetten we een belangrijke vervolgstap in duurzaamheid. Maar onze ambities op het gebied van duurzaamheid gaan nog veel verder.

SAMEN ZIJN WE FORESCO

Onze kracht zit ‘m in de combinatie van kennis en ervaring die we hebben als groep. Met meer dan twintig vestigingen in België en Nederland lopen we voorop als team van vakmensen. En we gaan nog veel verder groeien, dit is pas het begin! Daarom zijn we continu op zoek naar collega’s die willen meebouwen aan de Foresco groep. Door onze krachten te bundelen, te blijven innoveren en in te zetten op duurzaamheid zijn we onze klanten én onze medewerkers optimaal van dienst. En dáár zit zeker toekomst in!

ONZE CULTUUR

Een goede werksfeer, dat vinden we erg belangrijk. Samen willen we werken aan een duurzame toekomst. Samen met jou. En onze groeiambities staan daarbij centraal. Als duidelijke stip op de horizon. Ons doel voor jou? Dat je trots bent en tegen iedereen vertelt dat je bij Foresco werkt.

Samen werken aan de toekomst?

Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Foresco? Neem dan contact met ons op als je meer wilt weten.

We maken graag kennis met je!

geranimo-qzgn45hsen0-unsplash.jpg