Veiligheid, kwaliteit & milieu

Als je met zo’n duizend medewerkers elke dag samenwerkt aan de productie van tienduizenden houten pallets en houten verpakkingsoplossingen, dan zijn veiligheid en kwaliteit belangrijke aspecten.

foresco-hasselt-en-dongen-1600x1200-30.jpg

Zo duurzaam mogelijk

Daar bovenop willen we met onze activiteiten zo min mogelijk het milieu belasten en zo duurzaam mogelijk te werk gaan. Daar stemmen we ons beleid en onze plannen maximaal op af. Om daarbij tot de gewenste resultaten te komen, werken we graag samen met goed opgeleide en ervaren professionals. Mensen zoals jij?

beneluxkaart4-3.jpg

SAMEN ÉÉN FORESCO

Als er iets centraal staat bij Foresco, dan is het wel dat we het samen willen doen als één team. Die collegialiteit voel je binnen en tussen al onze vestigingen. We staan klaar voor elkaar en we helpen elkaar. Een fijne werksfeer vormt onze gezamenlijke basis. En die is heel belangrijk, vooral ook omdat we blijven investeren en blijven groeien. Samen zijn we één team!

HELEMAAL OP JE PLEK

Bij Foresco nemen we veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid heel serieus. Er is volop beleid gemaakt en in ontwikkeling, dat is gericht op deze aspecten. Zeker zo belangrijk is dat we het beleid omzetten in concrete plannen en resultaten. Dat vraagt nogal wat voor een onderneming die actief is in verschillende landen en beschikt over vele vestigingen. Daarom werken we graag samen met goed opgeleide en ervaren professionals om ons hierbij te helpen.

 

Samen werken aan de toekomst?

Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Foresco? Neem dan contact met ons op als je meer wilt weten.

We maken graag kennis met je!

geranimo-qzgn45hsen0-unsplash.jpg