SALES

Zoveel klanten, zoveel wensen. Er is heel veel mogelijk als het gaat om houten pallets en verpakkingen. Naast het produceren van nieuwe producten, gaan ook steeds meer bedrijven over op de inzet van gebruikte pallets.

foresco-1600x1200-116.jpg

Goed advies en betrokkenheid

Als Foresco staan we al deze klanten graag optimaal terzijde. We onderhouden de contacten door klanten te bezoeken, bellen en e-mailen. En we adviseren en helpen ze om altijd tot beste oplossing voor hun specifieke uitdagingen te komen. Dat is het ultieme werk van sales!

beneluxkaart4-3.jpg

SAMEN ÉÉN FORESCO

Als er iets centraal staat bij Foresco, dan is het wel dat we het samen willen doen als één team. Die collegialiteit voel je binnen en tussen al onze vestigingen. We staan klaar voor elkaar en we helpen elkaar. Een fijne werksfeer vormt onze gezamenlijke basis. En die is heel belangrijk, vooral ook omdat we blijven investeren en blijven groeien. Samen zijn we één team!

HELEMAAL OP JE PLEK

Bij Foresco werken we samen met een zeer breed portfolio aan klanten. Daartoe behoren de meet toonaangevende multinationals in uiteenlopende branches. Maar we werken ook voor vele MKB-bedrijven die landelijk of regionaal opereren. Sales adviseert en helpt al deze bedrijven om altijd tot beste oplossing voor hun specifieke uitdagingen te komen. Door ze te bezoeken en contacten te onderhouden. En door mee te denken over oplossingen, waarmee ze echt vooruit komen.