ZONDER TECHNIEK KUNNEN WE NIETS

Met zoveel kantoren, fabrieken, machines, eigen energiecentrales en opslagplaatsen is er natuurlijk veel onderhoud nodig. En er gaat ook nog wel eens wat kapot. Dan is het zaak dat het snel en goed wordt gerepareerd, zeker als het om een van onze machines gaat.

foresco-alles-voor-social-media-1.jpg

Technische dienst

Voor het repareren, onderhouden en verlenen van service, werken we bij Foresco daarom met een groot team van technici. Samen vormen ze onze technische dienst en we kunnen niet zonder ze! Heb jij twee rechterhanden? Bekijk dan onze vacatures.

beneluxkaart4-3.jpg

SAMEN ÉÉN FORESCO

Als er iets centraal staat bij Foresco, dan is het wel dat we het samen willen doen als één team. Die collegialiteit voel je binnen en tussen al onze vestigingen. We staan klaar voor elkaar en we helpen elkaar. Een fijne werksfeer vormt onze gezamenlijke basis. En die is heel belangrijk, vooral ook omdat we blijven investeren en blijven groeien. Samen zijn we één team!

HELEMAAL OP JE PLEK

Als de logistieke flow jou aanspreekt, zit je helemaal op je plek bij Foresco. Op de heftruck bijvoorbeeld, die steeds vaker elektrisch is trouwens. Wel zo duurzaam. Of als vrachtwagenchauffeur. Dan ben je vooral bezig met het vervoeren van houten pallets en verpakkingen. Naar klanten, maar ook tussen de Foresco-vestigingen. Heb je de juiste papieren? Mooi! Maar je kunt ze ook halen bij Foresco.

 

ONZE CULTUUR

Een goede werksfeer, dat vinden we erg belangrijk. Samen willen we werken aan een duurzame toekomst. Samen met jou. En onze groeiambities staan daarbij centraal. Als duidelijke stip op de horizon. Ons doel voor jou? Dat je trots bent en tegen iedereen vertelt dat je bij Foresco werkt.

Samen werken aan de toekomst?

Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Foresco? Neem dan contact met ons op als je meer wilt weten.

We maken graag kennis met je!

geranimo-qzgn45hsen0-unsplash.jpg