OFFICE

Foresco evolueert continu verder, zowel op eigen kracht als door overnames. Bij zo’n bedrijf vind je een veelheid aan prachtige uitdagingen. Denk aan financiële rapportages, human resources, marketing en communicatie.

Uitdagingen en groei

Maar er is nog veel meer nodig om er ervoor te zorgen dat alles goed loopt, zowel op kantoor als op de werkvloer. Wil jij samen groeien in de inspirerende kantooromgeving van Foresco?

beneluxkaart4-3.jpg

SAMEN ÉÉN FORESCO

Als er iets centraal staat bij Foresco, dan is het wel dat we het samen willen doen als één team. Die collegialiteit voel je binnen en tussen al onze vestigingen. We staan klaar voor elkaar en we helpen elkaar. Een fijne werksfeer vormt onze gezamenlijke basis. En die is heel belangrijk, vooral ook omdat we blijven investeren en blijven groeien. Samen zijn we één team!

HELEMAAL OP JE PLEK

Om alles optimaal te laten verlopen binnen Foresco, zowel op kantoor als in onze fabrieken, werken we met een gepassioneerd team van medewerkers. Binnen dat team is er veel ruimte voor nieuwe ideeën en eigen initiatieven. Graag zelfs! Ook als je wilt groeien, kun je écht werk maken van je carrière. Zowel binnen je vestiging als binnen de groep zijn er kansen in overvloed voor professionals op het gebied van onder andere finance, hr, marketing en communicatie.

ONZE CULTUUR

Een goede werksfeer, dat vinden we erg belangrijk. Samen willen we werken aan een duurzame toekomst. Samen met jou. En onze groeiambities staan daarbij centraal. Als duidelijke stip op de horizon. Ons doel voor jou? Dat je trots bent en tegen iedereen vertelt dat je bij Foresco werkt.

Samen werken aan de toekomst?

Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Foresco? Neem dan contact met ons op als je meer wilt weten.

We maken graag kennis met je!

geranimo-qzgn45hsen0-unsplash.jpg