roycremers3.jpg

VAN PLANNING TOT OP DE HEFTRUCK, ELKE DAG IS ANDERS

Roy, Teamleider In Lommel

Roy is 42 en werkt al ruim 15 jaar bij Foresco Lommel.

 Hij begon als chauffeur en klom op tot teamleider. Elke morgen is Roy om 6.00 uur aanwezig en begint hij met de voorbereiding voor de planning en productie. Om 7.45 uur komt zijn team binnen en zet hij de jongens aan het werk.

VARIATIE IN HET WERK

“Als het nodig is, stap ik zelf ook op de heftruck. Dat gebeurt regelmatig en als we een zieke hebben, help ik mee in de productie. We zijn echt een team en ik mag het leiden. Dat vind ik super leuk om te doen. Ze hebben me hier destijds voor gevraagd en vooral de variatie in het werk spreekt me aan.”

MULTICULTURELE OMGEVING

“Mijn team bestaat uit meer dan tien vaste werknemers en enkele interim krachten. Het is heel multicultureel hier en die verschillende nationaliteiten vormen absoluut geen probleem. Een van onze collega’s is doof en ook dat is geen punt. Communiceren met hem doen we vaak via het scherm en hij kan heel goed machines instellen en programmeren.”

EVEN OP JE STREPEN STAAN

“Ik heb een goede band met iedereen. Soms moet je wel even op je strepen staan, maar de jongens weten perfect wat wel en niet kan. Iedereen kent de afspraken, zeker over veiligheid, en die worden goed nageleefd. Ik wil altijd en voor iedereen rechtvaardig zijn. Dat vind ik heel belangrijk.”

MOOIE STRUCTUUR MET VEEL VOORDELEN

“Als je bij Foresco komt werken, beland je in een mooie structuur met veel voordelen; van loon tot bonussen. Het werk is gevarieerd en dat probeer ik ook voor mijn team te regelen. Ik probeer ze elk dagdeel van positie te wisselen; van handwerk tot pistoolschieten en aan de productielijn staan. Zo blijft het werk afwisselend en leuk.”

TWEEDE JOB

“Als vader van drie kinderen, waarvan twee topsporters van 14 en 16 die internationaal judoën, heb ik naast Foresco ook genoeg te doen. Ik doe zelf ook aan judo en ben daarnaast nog judotrainer. Daarmee heb ik het ook super druk, eigenlijk is het mijn tweede job ha ha!”

Samen werken aan de toekomst?

Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Foresco? Neem dan contact met ons op als je meer wilt weten.

We maken graag kennis met je!

geranimo-qzgn45hsen0-unsplash.jpg