richardwinters[8].jpg

IK BEN TROTS OP DE MEUBELSTUKKEN DIE IK HEB GEMAAKT

Richard, Allround Productiemedewerker In Hasselt

IK BEN TROTS OP DE MEUBELSTUKKEN DIE IK HEB GEMAAKT

Richard (37) werkt sinds 2012 voor Foresco in Hasselt. De eerste twee jaar via een uitzendbureau en daarna kwam hij in vaste dienst. Momenteel is hij Allround Productiemedewerker en in die functie is bijna geen dag hetzelfde. “Dat is wat mijn werk zo leuk maakt,” vertelt Richard.

ECHT EEN MOOIE TIJD

“Ik ben ooit begonnen met handmontage, waarna ik vrij snel mijn heftruckcertificaat mocht halen. Dat was zo gebeurd want als kind heb ik al wat ervaring opgedaan. Ze kwamen er snel achter dat ik best handig ben met van alles en nog wat. Ik kwam daardoor na korte tijd op de toen net een half jaar oude Storti terecht. Veel geleerd hier; van omstellingen tot motoren vervangen. Echt een mooie tijd gehad!”

VEEL VERSCHILLENDE DINGEN

“Door de jaren heen heb ik veel verschillende dingen gedaan: diverse timmerwerkzaamheden, mallen maken, deuren en kantoormeubilair maken. Op mijn meubelstukken ben ik best trots! Na verschillende wijzigingen in functies ben ik vast op de heftruck gekomen om pallets te laden, hout te lossen en droogkamers te wisselen. Ook was ik nauw betrokken bij de bouw en bediening van de energiecentrale.”

INTERIM KONINGIN MAXIMA

“De veelzijdigheid in taken die ik doe bij Foresco Hasselt maakt het echt leuk om hier te blijven werken. Het meest bijzondere dat ik mee mocht maken was toch wel tijdens de opening van de Capé hal. Ik mocht toen in de nieuwe auto van de baas interim Koningin Maxima binnenrijden die de opening verzorgde. Zo maak je nog eens wat mee! Ik heb dan ook geen moment spijt van mijn keuze voor Foresco.”

HOOG OP HET VERLANGLIJSTJE

“Naast mijn werk bij Foresco ben ik vaak in pretparken te vinden. Met name in Walibi Holland, waar ik begon in 2005 met een bijbaantje. Nu zie ik het als betaalde hobby. Het geeft mij voldoening om met mijn team bij achtbaan Untamed zoveel mogelijk mensen een leuke rit te bezorgen. En ik vind het heel leuk om met vrienden door de hele wereld pretparken te bezoeken. Formula Rossa in Ferrari World Abu Dhabi staat hoog op het verlanglijstje!”

Samen werken aan de toekomst?

Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Foresco? Neem dan contact met ons op als je meer wilt weten.

We maken graag kennis met je!

geranimo-qzgn45hsen0-unsplash.jpg