pathejalloh.jpg

IK MISTE DE FIJNE WERKSFEER EN LEUKE COLLEGA’S

Pathe, Monteur Technische Dienst In Musselkanaal

IK MISTE DE FIJNE WERKSFEER EN LEUKE COLLEGA’S

Sinds 2006 werkt Jalloh (39) als Monteur Technische Dienst bij Foresco Musselkanaal. In de zomer van 2022 vertrok hij om bij een ander bedrijf te gaan werken. “Maar dat was achteraf geen goede keuze,” vertelt Jalloh. “Daarom ben ik na een jaar teruggekeerd op het vertrouwde nest.”

EEN KICK TOEN ALLES WERKTE

“Het leukste vind ik het oplossen van storingen op mechanisch gebied. Ik doe dit door het probleem te onderzoeken en te achterhalen wat er moet gebeuren. Uiteindelijk zijn mijn collega’s blij als ze weer door kunnen met hun werk. Het installeren van een afzuigingsinstallatie was een speciaal project. We zijn enkele weken bezig geweest om de installatie werkend te krijgen op zowel mechanisch als elektrisch gebied. Het gaf een kick toen alles werkte!”

VRIJHEID EN VERANTWOORDELIJKHEID

“Gaandeweg kwam ik erachter dat mijn nieuwe baan minder goed bij me paste. Ik was dan ook blij dat ik in september 2023 bij Foresco kon terugkomen. De voornaamste reden om terug te keren is dat ik hier de vrijheid en verantwoordelijkheid krijg om problemen zelf op te lossen. Het is fijn dat ik zelfstandig kan overleggen met externe specialisten en leveranciers over storingen. Ook miste ik de fijne werksfeer en leuke collega’s.”

ALTIJD WAT TE DOEN

“Mijn werkdag start vaak aan de hand van de storingen die gemeld zijn door de avondploeg van de vorige werkdag. Hiermee ga ik als eerste aan de slag. Daarna overleg ik met mijn leidinggevende over wat er nog meer moet gebeuren qua storingen en onderhoud. Samen bepalen we wat prioriteit heeft en wat kan wachten. Er is altijd wel wat te doen hier en dat vind ik prettig.”

Samen werken aan de toekomst?

Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Foresco? Neem dan contact met ons op als je meer wilt weten.

We maken graag kennis met je!

geranimo-qzgn45hsen0-unsplash.jpg