foresco-hasselt-en-dongen-1600x1200-92.jpg

HEERLIJK OM CONSTANT NIEUWE UITDAGINGEN AAN TE GAAN!

Emerald, Sales manager In Dongen

HEERLIJK OM CONSTANT NIEUWE UITDAGINGEN AAN TE GAAN!

Emerald (48) is sinds eind december 2015 actief bij Foresco Dongen als Sales Manager. In deze functie is hij de drijvende kracht binnen de verkooporganisatie en draagt hij bij aan het verbeteren van de verkoopresultaten en marges. “Geen dag is hetzelfde en dat houdt het spannend en boeiend,” aldus een enthousiaste Emerald.

VERKOOP STIMULEREN

“Ik vind het heerlijk om constant nieuwe uitdagingen aan te gaan en creatieve oplossingen te bedenken om de verkoop te stimuleren. Dit geeft me de mogelijkheid om mijn strategische- en tactische vaardigheden te gebruiken, relaties op te bouwen met klanten en teamleden en bij te dragen aan het succes van Foresco.”

PRIORITEITEN EN DOELEN

“Mijn werkdag begint met koffie en het plannen van de dag; prioriteiten in kaart te brengen en doelen voor de dag te stellen. Na het checken van mijn e-mail werk ik samen met het commerciële team, bezoek ik klanten en werk ik aan strategische- en tactische planning en analyses om onze verkoopresultaten te verbeteren. Het geeft mij een kick als we als commercieel team een belangrijk project succesvol afronden”

ERVAREN TEAMLEDEN, JONGE TALENTEN

“Als team zijn we echt een groep die goed samenwerkt en elkaar ondersteunt. Ieder van ons brengt unieke vaardigheden en perspectieven in, die het team versterken. We hebben een mix van ervaren teamleden en jonge talenten. Dat zorgt voor een dynamische en innovatieve werkomgeving. Bovendien hebben we een goede onderlinge communicatie en openheid, wat helpt om uitdagingen aan te pakken en successen te realiseren.”

DUURZAAMHEID EN MVO

“Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Foresco. Allereerst hecht Foresco veel waarde aan een positieve werkomgeving en een cultuur van samenwerking. Iedereen wordt aangemoedigd om ideeën te delen die bijdragen aan de groei en het succes van het bedrijf. Ook zijn er kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tot slot streeft Foresco naar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Samen werken aan de toekomst?

Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Foresco? Neem dan contact met ons op als je meer wilt weten.

We maken graag kennis met je!

geranimo-qzgn45hsen0-unsplash.jpg