dennisderboven[6].jpg

VEEL VRIJHEID EN DE KANS OM ME TE ONTPLOOIEN

Dennis, Teamleider In Genk

VEEL VRIJHEID EN DE KANS OM ME TE ONTPLOOIEN

Dennis Derboven (25) werkt pas een jaar bij Foresco Genk als teamleider, maar heeft een duidelijke visie op hoe hij zijn mannen op wil leiden. De vrijheid die hij hierbij krijgt en neemt, dat vindt Dennis het leukste aan zijn functie. “En dat ik een goede band met ze op kan bouwen natuurlijk,” sluit hij aan.

VEEL VRIJHEID

"Als je veel vrijheid wilt in je werk en veel dingen wilt proberen, is Foresco een goede keuze. Je zal niet vaak nee horen hier en je krijgt bijna altijd toestemming. Het management wil ook echt dat je zelf je eigen manier gaat vinden en niet dat ze je het allemaal uit moeten leggen. Je krijgt dus veel vrijheid en wordt ook bij vergaderingen betrokken. Ik vind dat echt top!”

Productie en administratief werk

“In deze functie heb ik veel vrijheid en variatie. Als teamleider ben ik allround bezig, zowel in de productie als administratief. Dat spreekt mij erg aan. De productie heeft altijd voorrang, maar als alles goed draait, heb ik de tijd om bepaalde zaken achter de schermen te regelen. Ook maak ik dan even een rondje om wat te babbelen en om te vragen of alles in orde is. Zo bouw ik een goede werkrelatie op.”

GEEN MOMENT SPIJT

“Van oorsprong ben ik technieker en ik heb altijd in een productiehal gewerkt. Bij wat testen kwam ik erachter dat managementtechnieken mij ook liggen. Zo kwam ik uit op de functie van teamleider. Na wat research heb ik het geprobeerd en het is gelukt! Nog geen moment spijt van gehad. Mijn team bestaat uit zeven mensen; ideaal dus om me te kunnen ontplooien. Een persoonlijke band opbouwen vind ik belangrijk daarbij. Mensen zijn geen nummertje bij mij en ik probeer overal even meegaand bij te zijn.”

Samen werken aan de toekomst?

Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Foresco? Neem dan contact met ons op als je meer wilt weten.

We maken graag kennis met je!

geranimo-qzgn45hsen0-unsplash.jpg