chouaibskaiti.jpg

DIT WERK IS MIJN PASSIE EN GEEFT ME RUST

Chouaib, Heftruckchauffeur In Genk

DIT WERK IS MIJN PASSIE EN GEEFT ME RUST

Chouaib is 36 jaar en werkt sinds begin 2023 als heftruckchauffeur vol enthousiasme bij de Foresco-vestiging in Genk. Voor Chouaib is het meer dan gewoon zijn werk: “Ik ben altijd goed met de heftruck. Ik krijg er rust van en het is ook mijn passie eigenlijk. Ik doe dit graag!”

COLLEGIALE SFEER

“Als ik in de ochtend aankom, valt meteen de collegiale sfeer op. We groeten elkaar allemaal en dan volgt er een korte briefing. Eigenlijk een overleg met de collega’s over wat de activiteiten van die dag zijn. Zodra dat allemaal afgestemd is, kijken we waar we aan de slag moeten en waar de meeste focus op gelegd wordt. Dan beginnen we en gaan we aan de slag.”

GESTRUCTUREERD WERKEN

“Ik heb voor deze functie gekozen omdat ik dit werk gewoon heel graag doe. Ik vind er mijn plezier en rust in. Ik werk ook graag gestructureerd en dat is goed mogelijk als heftruckchauffeur. Ik doe dit met veel passie en hoop dit ook op lange termijn te kunnen blijven doen. De collegialiteit binnen het bedrijf is heel goed; er is echt een teamspirit. Als je eens een mindere dag hebt, kun je rekenen op je collega’s. Op werkvlak is er echt een fijne sfeer!”

STABIEL BEDRIJF

“Foresco Genk heeft een goede reputatie als stabiel bedrijf met een duidelijke organisatiestructuur. Zowel de fijne sfeer en de leuke collega’s als het professionele gedeelte maakt Foresco echt een aanrader als werkgever. Het steekt hier gewoon allemaal erg goed in elkaar!

 

Samen werken aan de toekomst?

Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Foresco? Neem dan contact met ons op als je meer wilt weten.

We maken graag kennis met je!

geranimo-qzgn45hsen0-unsplash.jpg