chiel-vestigingassen[12].jpeg

MIJN HALVE LEVEN WERK IK AL BIJ FORESCO

Chiel, Werfbeheerder In Assen

Chiel is 50 jaar en werkt al bijna 25 jaar bij Foresco Assen.

Zijn halve leven dus! Hij is actief in tal van rollen: werfbeheerder, hoofd BHV, voorzitter OR, COR, iets met Arbo én manusje van alles. “Daar waar nodig, spring ik in of ondersteun ik collega’s in de fabriek. Bijvoorbeeld als er een machine moet worden omgesteld,” vertelt Chiel.

TIJD ZELF INDELEN

“Het leukste aan mijn functie is de vrijheid die ik krijg. Ik begin om 7.15 uur en om 15.15 uur ben ik klaar. Mijn tijd deel ik zelf in. Meestal begint mijn dag met een kop koffie met de heftruckchauffeurs. Daarna nemen we de planning voor de dag door, controleer ik de uitgaande vrachten, doen we voorraadcontroles en woon ik het productieoverleg bij. Daarnaast ben ik ook aanwezig bij het veiligheidsoverleg.”

UITDAGINGEN BIJ EXPEDITIE

“Zo’n 27 jaar geleden ben ik als uitzendkracht binnengekomen bij Foresco. Dat ging over in een vast dienstverband en in de jaren erna heb ik achter verschillende machines gestaan. Ik ken dus veel processen en zo ben ik in mijn huidige baan gegroeid. Er lagen wat uitdagingen bij expeditie en die heb ik opgepakt. Het mooiste vind het hele proces van de overnames en de bijbehorende groei van Foresco. En de bijdrage die ik mag leveren als COR-lid.”

DIRECT ZICHTBAAR RESULTAAT

“De neuzen in mijn team staan dezelfde kant op, we weten waar we het voor doen. We durven elkaar de waarheid te zeggen, maar op zo’n manier dat het geen aanval is. En als er problemen zijn, zoeken we samen uit hoe we deze de volgende keer kunnen voorkomen. Leuke collega’s dus en mooi werk met direct zichtbaar resultaat, zeker als je graag met je handen werkt. Ik heb sowieso wel wat met hout, want ik doe ook het bosbeheer van mijn eigen bos nabij Assen.”

Samen werken aan de toekomst?

Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Foresco? Neem dan contact met ons op als je meer wilt weten.

We maken graag kennis met je!

geranimo-qzgn45hsen0-unsplash.jpg