annemiek.jpg

VOOR ALLES VINDEN WE ALTIJD EEN OPLOSSING!

Annemiek, Customer Service In Oud-Gastel

VOOR ALLES VINDEN WE ALTIJD EEN OPLOSSING!

Annemiek is 59 jaar en werkt met veel plezier op de Customer Service van Foresco. Een zeer afwisselende functie vindt ze, waarbij ze elke dag weer oplossingen zoekt én vindt om onze klanten tevreden te stellen.

VRAGEN BEANTWOORDEN

“Meestal begint mijn werkdag om 8.30 uur met een planningsoverleg samen de collega’s van productie. Vervolgens maak ik de transportplanning voor de volgende dag. De rest van de dag is gevuld met het verwerken van orders en met beantwoorden van alle vragen van klanten, vervoerders en collega’s.”

GEEN DAG HETZELFDE

“Het werk bij Foresco is erg leuk, vooral vanwege mijn gezellige en lieve collega’s. De lijnen binnen het bedrijf zijn kort en ik werk met iedereen graag samen. Ik heb voor deze baan gekozen omdat bij verkoop geen dag hetzelfde is. Elke dag brengt wel een nieuwe uitdaging of een nieuw probleem dat opgelost moet worden. En eigenlijk lukt dat altijd wel.”

WEEKENDJE SANODOME

“Ik werk inmiddels bijna twee jaar bij Foresco en de sfeer is top hier. Ook zijn er goede kansen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de Foresco Groep. Een van de leukste dingen die ik heb meegemaakt, vind ik het weekendje Sanodome in Nijmegen samen met alle vrouwelijke collega’s van de Foresco Groep. Super leuk dat we dit soort uitstapjes doen met elkaar.”

Samen werken aan de toekomst?

Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Foresco? Neem dan contact met ons op als je meer wilt weten.

We maken graag kennis met je!

geranimo-qzgn45hsen0-unsplash.jpg