PRODUCTIE

De productie van nieuwe houten pallets en verpakkingen, dat is waar het grotendeels om draait bij Foresco. Een deel van de productie gebeurt met grote en super slimme machines. Maar er is ook nog veel handwerk in onze productie.

foresco-hasselt-en-dongen-1600x1200-64.jpg

Moderne productie en vakmanschap naast elkaar

Hiernaast is er een steeds grotere rol weggelegd voor de inzet van gebruikte pallets. Het sorteren en repareren van deze pallets is voor het grootste deel ook handwerk. Dus als jij niet van stilzitten houdt, dan zoeken we jou. Bekijk onze vacatures voor handmatige productie en voor de geautomatiseerde productielijnen.

beneluxkaart4-3.jpg

SAMEN ÉÉN FORESCO

Als er iets centraal staat bij Foresco, dan is het wel dat we het samen willen doen als één team. Die collegialiteit voel je binnen en tussen al onze vestigingen. We staan klaar voor elkaar en we helpen elkaar. Een fijne werksfeer vormt onze gezamenlijke basis. En die is heel belangrijk, vooral ook omdat we blijven investeren en blijven groeien. Samen zijn we één team!

HELEMAAL OP JE PLEK

Bij het produceren van nieuwe houten pallets maken we steeds meer gebruik van automatisering en robotisering. Prachtig om te zien! Maar er is ook nog veel handwerk bij Foresco. Bijvoorbeeld bij onze houten packaging-oplossingen en zeker ook bij het sorteren en repareren van gebruikte pallets. Dus als jij niet van stilzitten houdt, dan zoeken we jou! Voor de handmatige productie én voor onze geautomatiseerde productielijnen. Training krijg je on the job!

 

ONZE CULTUUR

Een goede werksfeer, dat vinden we erg belangrijk. Samen willen we werken aan een duurzame toekomst. Samen met jou. En onze groeiambities staan daarbij centraal. Als duidelijke stip op de horizon. Ons doel voor jou? Dat je trots bent en tegen iedereen vertelt dat je bij Foresco werkt.